Even voorstellen...

Ik ben Jennifer, 32 jaar oud en verloofd met Leon. Samen hebben wij drie prachtige kinderen; Jowenna (2015) Luuk(2018) en Mitch(2022). Met z’n allen zorgen wij voor 2 konijnen; Guus en Nala. Zij hebben hun eigen villa in onze tuin. De kinderen helpen graag mee met de verzorging en vinden het altijd erg interessant om naar te kijken.

Als gezin gaan wij er graag op uit. we maken leuke uitstapjes naar verschillende (leerzame) parken en musea. Natuurlijk gaan we ook graag de natuur in; een wandeling maken door het bos of over het strand. Ook een wandeling door de buurt en spelen in één of meer van de vele speeltuinen in de wijk is een (bijna) dagelijkse bezigheid.

Wanneer ik wat tijd over heb ben ik graag creatief bezig; haken, macramé, naaldvilten, etc. Ik kan mij dan ook erg vermaken tijdens het bedenken en uitwerken van nieuwe activiteiten of speelmateriaal voor de kinderen.

Een aantal jaar heb ik, met heel veel plezier, gewerkt als pedagogisch medewerker op verschillende kinderdagverblijven. Ik mocht werken met verschillende leeftijdsgroepen, heb voor langere tijd op verschillende babygroepen gewerkt en heb mogen helpen met het opstarten van een nieuwe babygroep. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en mogen proeven van de verschillende sferen en visies binnen de verschillende kinderdagverblijven.

Ik fantaseerde altijd over een eigen opvang, welke ik geheel volgens mijn eigen visie kon draaien. Gastouderopvang past daar dan ook volledig in. Kleinschalig, persoonlijk en vertrouwd. Allemaal kenmerken die ik erg belangrijk vind.